Haarlemmermeer Culinair is weer terug

Foto: Pixabay

Aan het eind van de week gaat Haarlemmermeer Culinair van start. Dat is goed nieuws voor iedereen die van eten en drinken houdt, want net als in omliggende gemeenten zal het hart van Hoofddorp weer zijn omgetoverd tot een open lucht restaurant..

Opening

Vrijdag 5 juli opent wethouder Marja Ruigrok (Cultuur) om 17.00 uur de tweede editie van Haarlemmermeer Culinair op het Raadhuisplein. Na een succesvolle eerste editie is het festival dit jaar weer terug en wel op 5, 6 en 7 juli 2019.

Aanbod

Naast het aanbod van verschillende lokale en regionale restaurants en foodtrucks hebben de organisatoren ook dit jaar weer een tent op het Raadhuisplein geplaatst waar verschillende artiesten optreden. De ondernemers die meedoen aan Haarlemmermeer Culinair presenteren de diverse smaken die de gemeente rijk is.

Cocktails

Daarnaast is er een groot aanbod van cocktails, bieren en wijnen. Ook hebben de organisatoren aan de allerkleinsten gedacht. Voor hen is er een speciaal entertainmentprogramma opgezet en is een speelruimte aanwezig. Als het aan verantwoordelijk wethouder Marja Ruigrok ligt, zal ook deze editie weer een succes worden. ,,Lekker happen, gevarieerde drankjes en een hoop gezelligheid. Daar draait het om in het stadshart van Hoofddorp dit weekend!’’ zegt de wethouder.

Openingstijden

Haarlemmermeer Culinair is open van vrijdag 16.00 tot 23.00 uur, op zaterdag van 14.00 tot 23.00 uur en op zondag van 14:00 tot 22:00 uur.

Bron: Gemeente Haarlemmermeer

Cookieinstellingen