Twee dagen Latin Village: iedereen blij!

Foto: Ton van Steijn

Afgelopen weekend was recreatiegebied Spaarnwoude weer de thuishaven voor Latin Village, met zo’n 20.0000 bezoekers per dag het grootste Latin-festival van Europa.

Zo’n 160 acts verdeeld over diverse podia zorgde voor een super weekend met optreden op de mainstage van o.a. Frenna, Ronnie Flex, Josylvio, Bizzey, Childsplay, AfroBros, I Am Aisha en Young Ellens en met talloze andere swingende acts op de andere podia.Voorafgaand aan het festival was er nogal het een en ander te doen rond het festival. Allereerst was daar de angst voor overlast in de omgeving. Vorig jaar leidde het festival tot nogal wat problemen. Vooral het parkeren in de omliggende woonwijken werd niet op prijs gesteld. Dit jaar had de organisatie alles echter prima onder controle en kwamen er zelfs meer complimenten dan klachten binnen.Een ander probleem vormde de verwachte weersomstandigheden. Deze beloofden zeer slecht te worden. Het had tot gevolg dat veel (zo’n kleine vijfduizend) festivalkaarten tegen bodemprijzen werden doorverkocht. De festivalgangers die uiteindelijk de voordelige kaarten kochten waren spekkoper, want zeker op zondag klaarde het weer op en zorgde voor een prima entourage.Terugkijkend op twee dagen Latin Village kan maar één conclusie worden getrokken: alleen maar blije gezichten, zowel bij de bezoekers als bij de omwonenden.

Uitgebreide foto-impressie van Ton van Steijn
Op het festivalterrein was ook fotograaf Ton van Steijn weer aanwezig. Hij maakte een uitgebreide foto-impressie. De foto’s in dit artikel zijn van zijn hand.

Klik HIER voor de uitgebreide foto-impressie van Latin Village van fotograaf Ton van Steijn.

Cookieinstellingen