Zomerwijkfeest in wijkpark Overbos

Foto: Pexels

Op zaterdag 29 juni 2019 vindt van 10:00 tot 17:00 het jaarlijkse zomerwijkfeest plaats in het wijkpark Overbos en het aangrenzende winkelcentrum ’t Paradijs.

Sociale cohesie

Volgens de organisatoren is het doel om de sociale cohesie in de wijk Overbos te bevorderen. In de organisatie van het zomerwijkfeest zitten de wijkraad Overbos, Sportservice Haarlemmermeer en een aantal winkeliers uit de wijk.

Aanbod

Om het doel te bereiken komen de organisatoren met een breed aanbod, waaronder een braderie, diverse soorten entertainment en sport- en spelactiviteiten. Op deze wijze verwachten de organisatoren een zo breed mogelijk publiek wat betreft leeftijd en sociale achtergrond aan te trekken.

Het zomerwijkfeest in het kort

  • Een gezellige braderie waar u zowel allerhande spullen kunt kopen als informatie kunt krijgen van verenigingen die actief zijn in de wijk.
  • Sport en spel, georganiseerd door Team Sportservice Haarlemmermeer met workshops en demonstraties van verenigingen uit de wijk, waaronder Karate Kenamju , Zumba, Scouting.
  • Springkussens, schmink, kano’s en de hele dag entertainment met optredens en workshops van de djembéband ‘Zamana’ en een spetterend optreden van de rock-pop coverband ‘Serious Fun’.
  • Een gezellige bar met terras midden tussen de activiteiten.
  • Natuurlijk ook de vertrouwde snackcar en suikerspin.

De toegang tot dit evenement is gratis. Winkeliers van winkelcentrum ’t Paradijs pakken uit met diverse verrassende acties.

Cookieinstellingen