Erik van der Peet gekozen als lijsttrekker CDA Haarlemmermeer

Foto: Aangeleverd

Tijdens de ALV van CDA Haarlemmermeer is Erik van der Peet benoemd tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

Erik van der Peet: ‘Dankbaar en vereerd, ben ik met deze benoeming. De ingeslagen groene CDA-koers, wil ik krachtig voortzetten, ook als er bezuinigd moet worden. De beschikbare ruimte in onze polder neemt snel af dus, we moeten voorkomen dat we onze polder volbouwen, aldus de kersverse lijsttrekker. Haarlemmermeer is groen en moet groen blijven. Ook als we uitbreiden!’

Nieuw-Venneper Erik van der Peet heeft zin in de klus: ‘Er is veel te doen. Niet alleen wil ik ervoor zorgen dat de polder niet wordt volgebouwd, we hebben ook te maken met de realiteit van vandaag. We moeten oog hebben voor het persoonlijk leed waarmee veel mensen te maken hebben gekregen tijdens de coronacrisis en de gevolgen daarvan zoals eenzaamheid en psychische problemen. Deze gevolgen kunnen lang doordreunen in onze samenleving. Daarnaast hebben we te maken met forse economische tegenwind. Het CDA Haarlemmermeer neemt haar verantwoordelijkheid als bestuurderspartij om de Haarlemmermeerse financiën weer op orde te krijgen. Maar als de gemeente extra geld krijgt van het Rijk om de tekorten in de Jeugdzorg te compenseren, ga ik me namens het CDA Haarlemmermeer er hard voor maken dat we de meest pijnlijke bezuinigingsmaatregelen voor de periode 2024 en 2025 kunnen terug draaien, bijvoorbeeld op het gebied van de breedtesport’

Afdelingsvoorzitter Freek Clabbers: ‘’Erik van der Peet heeft gevoel voor praktische politiek en ideeën voor de langere termijn vanuit de kernwaarden van het CDA. Daarmee hebben we goud in handen.”

Op vrijdag 25 juni heeft de ALV van het CDA Haarlemmermeer de kandidatuur van Erik definitief bekrachtigd. Erik van der Peet voert op 15 maart 2022 de CDA-lijst aan in Haarlemmermeer.

Cookieinstellingen