Verkiezing ‘Haarlemmermeerse Conciërge van het Jaar’ gestart

Foto: Pixabay

D66 Haarlemmermeer organiseert voor het derde jaar op rij de verkiezing ‘Haarlemmermeerse Conciërge van het Jaar.’ De conciërge met de meeste stemmen mag zich een jaar lang de ‘beste conciërge van Haarlemmermeer’ noemen en neemt daarbij het stokje over van Kamar Nadjimi van basisschool de Zevensprong uit Rijsenhout, de winnaar van de tweede editie.

(bewerkt persbericht D66 Haarlemmermeer)

Groot belang

Volgens D66 Haarlemmermeer zijn conciërges van groot belang omdat ze achter de schermen vaak het eerste aanspreekpunt zijn als leerlingen of docenten hulp nodig hebben. Met deze jaarlijkse verkiezing willen de democraten in Haarlemmermeer conciërges extra waardering geven. Ook vraagt D66 Haarlemmermeer aandacht voor hun belangrijke rol in de scholen van de gemeente. ,,Conciërges zijn echt onmisbaar op scholen en staan voor iedereen klaar. En met een conciërge op school heeft de leraar bovendien meer tijd om zich op het lesgeven te richten”, zegt raadslid Gerdien Knikker van de democraten in Haarlemmermeer.

Verkiezing

In de eerste twee edities is de winnaar bepaald door het aantal stemmen en een finaleronde door de vakjury. Volgens D66 Haarlemmermeer gaat het dit jaar een beetje anders. Iedereen kan tot en met 6 maart een conciërge nomineren. Dit is mogelijk via een speciale pagina op de website van D66 Haarlemmermeer.  of door een mail te sturen naar [email protected]. De organisatoren waarderen de creatieve inzendingen.

Via de website

Na de nominatieperiode kan er van 9 maart tot 20 maart via de website van D66 Haarlemmermeer een stem worden uitgebracht op alle genomineerde conciërges. De conciërge met de meeste stemmen zal op 3 april 2020 in het zonnetje worden gezet en mag zich een jaar lang de beste conciërge van Haarlemmermeer noemen.

Foto: Pixabay

Cookieinstellingen