Legendarische Volkswagen bus als rouwauto

Foto: Dunweg

Staat ongeveer symbool voor de sixties en seventies, niet weg te denken van de foto’s van Woodstock, het legendarische popfestival in 1969,  en nog altijd mega-populair bij verzamelaars, nostalgische kampeerders en surfers. We hebben het over de Volkswagen VW/Kombi ofwel de klassieke Volkswagen bus.

Vorig jaar heeft Dunweg uitvaartzorg dit ‘busje der busjes’ vanuit Brazilië naar Nederland gehaald, hier volledig gereviseerd en opgeknapt, en toegevoegd aan het assortiment rouwauto’s van de uitvaartverzorger.

Uitvaart op maat
Steeds vaker kiest men ervoor om een uitvaart geheel naar eigen wens te realiseren. Dat betreft niet alleen (natuur)begraven of cremeren, of welke hapjes worden geserveerd. Ook het kunnen kiezen van de juiste rouwauto hoort hierbij. Met het rouwbusje kan op een bijzondere en persoonlijke manier afscheid worden genomen. Dunweg benadrukt wel dat men, naast dit bijzondere busje,  uiteraard ook beschikt over regulier uitvaartvervoer in meerdere kleuren.

Door wie kan de bus worden ingezet?
De Volkswagen bus kan voor elke uitvaart in de Haarlemmermeer en Groot Amsterdam worden ingezet. De rouwauto is met Dunweg chauffeur te huur. De bus is bijna 50 jaar oud en dit vraagt extra aandacht van de chauffeur. Lange afstanden rijden is niet wenselijk. Onder meer omdat de max. snelheid 80 km/uur bedraagt.

Meer informatie via telefoonnummer 023-5633544

Cookieinstellingen