Landelijk Atelierweekend in Stal 268 in Vijfhuizen

Foto:

Tijdens het eerste weekend van de Nationale Kunstweek zaterdag 4 en zondag 5 november – vindt het Landelijke Atelierweekend plaats.

Tijdens dit weekend stellen (beroeps)kunstenaars hun atelier open voor geïnteresseerden. Dat is dé kans om kunstenaars aan het werk te zien in hun atelier en voor de kunstenaars de kans om hun werk te tonen aan nieuw publiek.

Stal 268

Aan de Kromme Spieringweg 268 in Vijfhuizen opent Stal 268 haar deuren. In Stal 268 exposeren 4 kunstenaars.

Evelien Weijmer-Ruizendaal wordt in haar werk geïnspireerd door vorm en door kleur. Hoewel haar onderwerpen zoals de pop in de hoek en de uitgebloeide bos bloemen een gevoel van melancholie kunnen oproepen weet zij door kleur en vorm de schoonheid van het vergankelijke te vangen.

Yvonne Samson heeft haar eigen museum, het artyfartymuseum. Ze geeft workshops in collages maken. Els Roth, is zelfstandig kunstenaar , ze schildert en fotografeert .

Anita Rayer wat als een hobby is begonnen is een passie geworden. Met Powertex zijn beelden,schilderijen en sieraden te maken. Zij geeft ook workshops in het werken met Powertex.

Esther Velzeboer maakt vooral beelden in marmer, vanuit haar klassieke en figuratieve achtergrond zocht zij naar vereenvoudiging van lijnen binnen het beeld. Zij geeft beeldhouwcursussen en workshops in haar atelier, wat dagelijks wordt bezocht door enthousiaste cursisten, die in een ongedwongen sfeer werken en elkaar inspireren, en daardoor prachtige beelden maken.

Cookieinstellingen