Werkzaamheden Bennebroekerweg in Zwaanshoek

Maandag 12 juni beginnen de werkzaamheden aan de Bennebroekerweg in Zwaanshoek. Rond vrijdag 25 augustus zijn de werkzaamheden klaar.

De plannen zoals die nu voorliggen zijn te bekijken tijdens een inloopbijeenkomst op maandag 29 mei. Belangstellenden zijn welkom tussen 19.00 en 20.30 uur in Dorpshuis Oase in Zwaanshoek. Medewerkers van de gemeente en de aannemer zijn aanwezig om een toelichting te geven en vragen te beantwoorden.

De werkzaamheden omvatten onder meer het opbreken van de trottoirs en deze voorzien van nieuwe bestrating; het verwijderen van oud asfalt en het aanbrengen van nieuw asfalt met rode fietsstroken en het aanleggen van verkeersplateaus (met gele stenen) op de kruisingen.

De werkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd. Fase 1 wordt uitgevoerd tussen het viaduct over de N205 en de rotonde bij de Spieringweg. Fase 2 wordt uitgevoerd tussen de rotonde bij de Spieringweg en de Hillegommerdijk.

Bereikbaarheid en hinder

De weg is afgesloten voor al het verkeer op het deel waar de werkzaamheden plaatsvinden. Ook kunt u tijdelijk niet parkeren, ook niet op eigen terrein. Woningen blijven te voet altijd bereikbaar, soms is dit via loopplanken. Bent u moeilijk ter been, of heeft u vragen over de bereikbaarheid van uw woning of bedrijf? Neem dan contact met ons op. In geval van nood zijn de woningen en bedrijven altijd bereikbaar voor de hulpdiensten (brandweer, ambulance en politie). (Bron: gemeente Haarlemmermeer)

 

Cookieinstellingen