Nieuwbouw Rijsenhout stap dichterbij

Foto: Illustratie: gemeente Haarlemmermeer

De gemeente is blij met de positieve nieuws: de eerste verklaring van geen bezwaar is binnen! “Dit betekent dat we aan de slag kunnen in het centrum van Rijsenhout,” zegt Adam Elzakalai, wethouder ruimtelijke ordening.

Voor de wethouder Elzakalai is het zeker reden voor een bescheiden feestje. “We zijn blij voor de inwoners in Rijsenhout. Als gemeente maken wij ons hard voor de leefbaarheid in het dorp. We zijn er echter nog niet. Er zijn nog meer plannen, die een positieve bijdrage kunnen leveren aan de leefbaarheid, zoals de woningbouwplannen voor de locaties Willem Maarsehof en Catharina Segrina. Wij hopen dat het Rijk ook hier medewerking aan wil geven, maar dit is nog even afwachten. We kunnen in ieder geval aan de slag met het woningbouwplan op het Centurionterrein in het centrum van het dorp.”

Het project heeft de naam Rozenhof en het gaat om 32 woningen, waarvan 3 woningen vervangende nieuwbouw zijn. Het Centurionterrein bevindt aan de Schouwstraat in Rijsenhout. (Bron: gemeente Haarlemmermeer)

Cookieinstellingen