Kick-off Samenloop voor Hoop Badhoevedorp 2018 bij Esperanza

Foto: kwf

Dinsdag 12 december vindt in Esperanza, Badhoevelaan 82, vanaf 20.00 uur de officiële kick-off bijeenkomst plaats van editie 2018 van de Samenloop voor Hoop Badhoevedorp.

Esperanza, het inloophuis voor kankerpatiënten en hun naasten, is net als bij vorige edities nauw betrokken bij de organisatie van de Samenloop voor Hoop Badhoevedorp.

Jaarlijks loopevenement

De Samenloop is een jaarlijks terugkerend 24-uurs wandelevenement met als doel het (financieel) ondersteunen van kankeronderzoek. Lange afstandszwemmer Maarten van der Weijden, zelf ex-kankerpatiënt, is al jaren actief ambassadeur van de Samenloop die op locaties door heel het land plaatsvindt.

Helpen of meelopen?

Tijdens deze startbijeenkomst zullen de dit jaar betrokken commissieleden worden voorgesteld en zal wethouder WMO Tom Horn de inschrijving van het eerste team in ontvangst nemen en de speciale T-shirts uitreiken. Teams die volgend jaar ook willen deelnemen, kunnen zich direct inschrijven. Bovendien kunnen vrijwilligers die op een andere manier een bijdrage willen leveren zich eveneens aanmelden. Dat laatste geldt ook voor eregasten die dit bijzondere evenement willen bijwonen.

Etmaal lopen

Samenloop voor Hoop is een evenement voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. Geef je op als Team of als vrijwilliger of als eregast van het hele evenment. De Samenloop voor Hoop Badhoevedorp wordt gelopen op het Airport Business Park Lijnden op 26 en 27 mei 2018.

Reacties