SHARE 2017 29 mei in Halfweg

SHARE 2017 vindt maandag 29 mei plaats in Sugar City Halfweg. In deze negende editie staat Haarlemmermeer als Airport City centraal.

Schiphol heeft grote impact op de economie en het dagelijks leven in de regio. Innovatieve ontwikkelingen gaan razendsnel en de luchthaven biedt enorme kansen om de transitie naar de circulaire samenleving te versnellen. Hierbij is samenwerking cruciaal.

Onder leiding van moderator Rens de Jong wordt ingezoomd op Airport City Haarlemmermeer. Wat zijn duurzame kansen voor werkgelegenheid, energie, bouwen en grondstoffen. Building the Circular Economy – Dromen, durven, doen! Met inspirerende Keynote speeches van André van den Berg, CCO Royal Schiphol Group. Jos van Eldonk, architect Sugar City, en Age Vermeer, directeur Dura Vermeer. Wethouder Adam Elzakalai opent SHARE 2017 met zijn kijk op ‘Samenleven met de Luchthaven’.

Ook tonen startups én gevestigde ondernemingen uit de regio hun duurzame innovatieve businesscases en icoonprojecten. Een unieke kans om in contact te komen met spraakmakende initiatieven, potentiële partners en investeerders. Bij de SHARE Business Conversations draait het om verbinding en contact. Hoe gaan we de meerwaarde voor luchthaven en omgeving benutten?

Het programma begint om 14.30 uur en eindigt rond 18.30 uur met een netwerkborrel. Deelname is gratis, aanmelden vooraf is gewenst (www.sharehaarlemmermeer.nl). Aanmelden kan tot maandag 15 mei 2017.

Cookieinstellingen