De Meerse start weer met losse verkoop voor nieuw theaterseizoen

Foto: Wim Meijer Fotografie

Vanaf 9.00 op woensdagmorgen 29 mei start De Meerse met de losse verkoop voor ruim 300 voorstellingen. Het is vanaf dan mogelijk om kaarten te reserveren voor één voorstellingen.

Agenda

Ook het nieuwe theaterseizoen kent de nodige variatie. Liefhebbers voor een avond met een lach om de mond kunnen terecht bij voorstellingen van onder meer Henry van Loon of Daniël Arends. Wie van schoonheid houdt, krijgt een avond van het Scapino Ballet Rotterdam voorgeschoteld.

Old Skool

In het nieuwe seizoen zal De Meerse worden omgetoverd tot een danszaal waar een ‘Old Skool R&B’-feestje gaat plaatsvinden met John Williams. Ander muziekliefhebbers kunnen genieten van een avondje nostalgie van ABBA Gold. De liefhebbers van magie en illusie hebben een avond met goochelaars Hans en Steven Kazàn.

Gevestigde namen

Naast gevestigde namen als Pien en Bianca, Sara Kroos, Erik van Muiswinkel, Martijn Fischer, Dolf Jansen, Frank Boeijen en Sanne Wallis de Vries, staat er ook een grote verscheidenheid aan nieuw talent op het programma zoals Nienke Plas, Kasper van der Laan, Janneke Bijl en cabaretier Anuar.

Series

Wie het lastig vindt om te kiezen, kan hulp krijgen met het maken van een keuze. Programmeur Katja Brenninkmeijer van De Meerse help de bezoekers graag bij met maken van een keuze. Voor dit seizoen heeft Brenninkmeijer haar best gedaan om voor dit seizoen heeft een aantal series samen te stellen. Een serie bestaat uit een selectie van voorstellingen inclusief een mooie korting. Zo zijn o.a. series ‘Met de programmeur’, ‘Aanstormend cabarettalent’, ‘Klassiek’, ‘Dans’ en de nieuwe serie ‘Try-out’, met de mooiste voorstellingen om uit te proberen.

Meer informatie

Alle informatie over het nieuwe seizoen is te vinden op: de website van De Meerse. Aan de kassa van De Meerse zijn ook kaarten verkrijgbaar op telefoonnummer 023-55-63700 of via de website.

Cookieinstellingen