sv Hoofddorp promoveert naar eerste klasse

Het eerste zondagteam van sv Hoofddorp is er 11 juni in geslaagd te promoveren naar de eerste klasse.

Het team van trainer Jimmy Simons wist uit in Harmelen de plaatselijke SCH ’44 met 3-4 te verslaan. In de heenwedstrijd waren de Hoofddorpers al met 4-2 de bovenliggende partij.

Zeven treffers

De score werd voor Hoofddorp in de 28e minuut geopend door Ibrahim Akkabi. Mitch Maas zette de thuisploeg in de 40e minuut weer op gelijke hoogte. Nog voor rust was Jeffrey Mols voor de bezoekers succesvol, waarna Lars van Rijn de marge in de 55e minuut tot 2 doelpunten vergrootte, Ivo Roest bracht de spanning 5 minuten later terug. Een kwartier voor tijd gooide Akkabi de wedstrijd definitief in het slot. Dat Jari de Bree nog de 3-4 liet noteren bleek achteraf slechts een treffer voor de statistieken.

De scheidsrechter toonde de rode kaart aan Idser de Wit van SCH’44, terwijl hij bovendien trainer René van der Kooy van de thuisploeg naar de tribune verwees.