Kandidatenlijst bestuur FC VVC vrijwel rond

Foto: Foto: vvc.nl

Voetbalclub FC VVC uit Nieuw-Vennep heeft weer vrijwel een compleet hoofdbestuur.

Een speciaal hiervoor in gerichte commissie heeft zich in de voorbije maanden namens de Vennepse voetbalclub FC VVC bezig gehouden met de werving van nieuwe leden voor het bestuur.

Daar is de commissie uiteindelijk in geslaagd, zo valt te lezen op de website van de club. “Er zijn heel wat gesprekken en overwegingen geweest”, aldus de verklaring. “Na overleg met zowel huidig bestuur als kandidaten nieuw bestuur en de betrokken personen die vanuit de stuurgroep de gesprekken hebben gevoerd, is uiteindelijk een kandidatenlijst samengesteld.

Kandidaten

De lijst is als volgt samengesteld: Voorzitter Rob de Kleijn (dagelijks bestuur); penningmeester Hans den Ouden (dagelijks bestuur); secretaris Scott Van De Beld. (dagelijks bestuur). Verder Techniek (voetbalhart): Rowdy ten Hove (hoofdbestuur); algemene zaken: Manuela van Keulen (hoofdbestuur) en notuliste hoofdbestuur Heleen Klootwijk. Voor de vacature commerciële zaken in het hoofdbestuur wordt nog gezocht naar een geschikte kandidaat.

Bij akkoord van de zijde van het huidige bestuur zullen deze personen voorgedragen worden aan de komende algemene ledenvergadering. Die vindt plaats 20 juni aanstaande.

'

Reacties

article
80229
Voetbalclub FC VVC uit Nieuw-Vennep heeft weer vrijwel een compleet hoofdbestuur. Een speciaal hiervoor in
https://haarlemmermeer.nieuws.nl/sport/80229/kandidatenlijst-bestuur-fc-vvc-vrijwel-rond/
2017-06-11T18:54:45+01:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/135/2017/06/11185143/vvc-e1497199915164.jpg
FC VVC, hoofdbestuur, kandidaten, Nieuw-Vennep, voetbal
Sport