Drempel Witte Kerk met Kerstmis lager dan ooit

Foto: Wim Meijer Fotografie

De Witte Kerk in Nieuw-Vennep hield dit jaar al bijna vijftig keer een online kerkdienst. De leden van de Witte Kerk nemen maatschappelijke verantwoordelijkheid door online kerkdiensten thuis mee te beleven.

Elke week kijken honderden mensen uit de Haarlemmermeer de diensten via wittekerk.nl. Kerk-tv maakt de drempel van de Witte Kerk lager dan ooit! Ook met kerst pakt de Witte Kerk het op die wijze aan. Hartelijk welkom in de kerk, gewoon thuis op de bank! Op kerstavond en kerstochtend zenden we drie kerstvieringen uit, die trouwens ook op een later moment terug te kijken zijn.

Op kerstavond vanaf 17u beleef je op wittekerk.nl online het Venneper kinderkerstfeest mee. Het thema ‘anders dan anders’ wordt in ongeveer 35 minuten uitgewerkt door kinderen, voor kinderen.

Dezelfde kerstavond vanaf 21.30u kun je aanhaken bij de kerstnachtdienst waarin dominee Arjan Berensen spreekt over het thema ‘achter gesloten deuren’. Een laagdrempelige viering, die je stilzet bij de betekenis van geloof in Corona-tijd.

Op kerstmorgen sluiten we de kerstvieringen af met een feestelijke kerstmorgendienst. ‘Een ingewikkelde kerst’ is het thema waarbij Arjan Berensen je stilzet. Er zijn bijdragen van gemeenteleden en herkenbare kerstmuziek.

De Witte Kerk staat bekend als een gastvrije kerkgemeenschap, waar ieder welkom is. Hoewel ons kerkgebouw dit jaar tijdens kerst niet open is, heten we je online welkom. Kom vrijblijvend virtueel om de hoek kijken tijdens één van de drie vieringen: wees online welkom!

Cookieinstellingen