Muzikale gezelligheid met Zomer op het Plein

10 jul , 7:36 Nieuws
zomer op het plein 2
HOOFDDORP - Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum organiseert namens de ondernemers van Polderplein Hoofddorp dit jaar nogmaals Zomer op het Plein!
Afgelopen zaterdag was de aftrap door Iris de Leeuw en zondag stond het duo John Stevens en René Revers op het programma. De hele zomer zijn er elke zaterdag- en zondagmiddag optredens op het Polderplein. Er zullen verschillende artiesten te beluisteren zijn die een verscheidenheid aan optredens bieden en die muziekliefhebbers van alle leeftijden zullen verrassen en vermaken.
Tijdens Zomer op het Plein kun je verschillende muziekstijlen verwachten, van ballads, tot pop en blues muziek.
Zaterdag 13 en zondag 14 juli
A.s. zaterdag staan zangeres Caren Polderman en componist Mark Kirkenier op het plein. Polderman en Kirkenier nemen je tijdens hun optredens mee in diverse muziekgenres door de jaren heen, van een ontroerende ballad naar een Mokumse dijenkletser of van de blues naar een heerlijke Tropical sound. Voor elk wat wils, herkenning, plezier, een lach en een traan
Zondag 14 juli staan de fanatieke bluesmuzikanten Pearly Gates op het plein. Zij Spelen covers bekend bij een breed publiek. muziek van artiesten als Walter Trout en Gary Moore en van bands als Pink Floyd en Deep Purple, heeft Pearly Gates een setlist gecreëerd met een grote diversiteit, die garant staat voor een geslaagd optreden.
Voor het gehele programma van juli en augustus kijk op de website.
ad zomer op het plein