Popatelier Music in Art bij poppodium Duycker

Foto: Duycker

Op woensdag 2 december om 19:30 uur presenteren poppodium Duycker en Mainville Art Collective de eerste workshop van het driedelige programma Music in Art. Deze avond leren deelnemers hun favoriete songtekst te schrijven in Calligraffiti.

Op drie data in december tovert Duycker zichzelf om in een popatelier. Programmeur Onno Blom licht toe. “In deze rare tijden willen we als popzaal toch iets doen voor onze vaste bezoekers en achterban. Tijdens Music in Art komen kunstdisciplines samen. Op het podium zijn optredens van dj’s en kunstenaars en in de zaal kan de bezoeker genieten van de optredens en tegelijk een kunstvorm onder de knie krijgen. Ondanks de beperkingen bieden we toch een muzikaal programma en kunnen we mensen, geheel veilig, met elkaar in verbinding brengen.”

Music in Art is een driedelig programma op woensdag 2, 9 en 16 december. De eerste week worden favoriete songteksten geschreven in Calligraffiti, een combinatie van graffiti en kalligrafie. De tweede week maakt het publiek een concertposter door linoleum te gutsen en de laatste week worden er LP hoezen ontworpen. Meer informatie en tickets zijn verkrijgbaar op www.duycker.nl

Reacties