PIT Sales met een bite doet acquisitie met maatschappelijke meerwaarde

Foto: PIT

PIT is een bedrijf wat acquisitie doet voor bedrijven. Er worden New Business B2B afspraken gemaakt middels telefonische acquisitie, social media en video.

Dit jaar begonnen

Mark Brons is het bedrijf dit jaar op 14 mei begonnen met de eigenaren Aniel Ramdjanamsingh en Martijn Janssen van 3ICT. ,,Het is niet zomaar acquisitie maar het is acquisitie met een maatschappelijke meerwaarde”, vertelt Mark die zelf al een lange tijd in het sales vak zit.

Verborgen talenten

Het maatschappelijke verhaal zit hem in de samenwerkingen met o.a. de gemeente Haarlemmermeer en bijvoorbeeld ook Stichting Meerwaarde in Hoofddorp. ,,We willen via deze organisaties/instanties de verborgen talenten vinden in de regio en juist deze personen een kans geven op werk. Het kunnen en mogen mensen zijn die wellicht een achterstand hebben tot de arbeidsmarkt of om een of andere reden moeilijk aan een baan komen ”, vertelt Mark.

Stageplaats en -begeleiding

Tevens bieden wij mbo stagiaires uit het tweede en derde jaar een stageplaats met stagebegeleiding. De stagiaires komen onder meer van het ROC Nova College dat ook een vestiging heeft in Hoofddorp. Het is bedoelt om feeling te laten krijgen met het vak verkoop en om later aan de slag te gaan als bijvoorbeeld junior accountmanager bij een bedrijf.

Verschillende organisaties en instanties

Net als 3ICT werkt PIT samen met de verschillende organisaties en instanties om kansen te bieden aan mensen die het sales vak eigen willen maken. Allemaal onder de noemer maatschappelijk betrokken binnen de Haarlemmermeer.

Reacties