Massagesalons Haarlemmermeer dicht vanwege seksuele handelingen

Foto: Pixabay

Het heeft ook het landelijke nieuws gehaald, dat alle zes de massagesalons in Haarlemmermeer dicht moeten, vanwege de seksuele handelingen die daar worden verricht. De zaak is aan het licht gekomen na enkele bezoeken van een zogenaamde ‘mystery’guest’.

Uitgezocht

De ‘mystery guest’ heeft het uitgezocht en is er achtergekomen dat tijdens ontspanningsmassages, soms ongevraagd ook deze seksuele handelingen worden verricht. In één salon lijkt volgens de gemeente op InforMeer zelfs sprake van mensenhandel. De masseuses hebben de ‘undercover’ in alle zes de salons seks aangeboden. In sommige gevallen zijn de vrouwen zelfs ongevraagd aan een ‘happy ending’. Volgens de gemeente is ‘de mystery guest’ daar niet verder op ingegaan.

Geen halve maatregelen

Burgemeester van Haarlemmermeer Marianne Schuurmans heeft geen halve maatregelen genomen en alle zes de salons laten sluiten voor een periode van drie maanden.. ,,Allereerst is het zonder vergunning verrichten van seksuele handelingen tegen betaling niet toegestaan. Daarbij komt dat de masseuses dit werk niet in alle gevallen vrijwillig doen. Reden genoeg dus om deze vorm van illegale prostitutie aan te pakken”, zegt Schuurmans op het informatiekanaal van de gemeente.

Bron: InforMeer

Foto: Anna Mikkelgaard Pixabay

Cookieinstellingen