Boekuwzending.com wint Ondernemersprijs Haarlemmermeer

Foto:

Boekuwzending.com, het bedrijf van het Vennepse echtpaar Rik en Margreet Balder, is winnaar geworden van de Ondernemersprijs Haarlemmermeer. Dat werd vrijdagavond 15 december tijdens het traditionele Meerbusiness Ondernemersgala bekend gemaakt.

Er waren dit jaar 4 genomineerden; ook hoveniersbedrijf Stukart Tuinen, vervoerder Doelen Coach Service en Mindwize, een marketing en communicatiebureau, waren in de race.

Zolderkamer

Balder begon zijn bedrijf in april 2007 letterlijk op zijn zolderkamer onder de naam Balder Logistiek. Voordien was hij onder meer werkzaam als tennistrainer, sales en depot manager voor DPD Nederland BV en als assistent scheidsrechter betaald voetbal bij de KNVB. Zijn bedrijf is gespecialiseerd in het zo snel mogelijk regelen van de beste vervoerder bij de zending waar een klant mee komt. Sinds oktober van dit jaar beschikt het bedrijf over een eigen opslagfaciliteit en kantoor aan de Bennebroekerweg in Rijsenhout. Sinds 2014 zat het bedrijf in huis bij CTS op bedrijvenpark Nieuw-Vennep-Zuid. Momenteel bestaat het team uit 17 personen.

Passie voor voetbal

Rik Balder is naast zijn functie als algemeen directeur actief in relatiebeheer en de verkoop. Ook broer Johan werkt mee in het bedrijf. Rik begeleidt in zijn vrije tijd als coach assistent scheidsrechters in het betaald voetbal.

Reacties