Pluim voor organisatoren Beursvloer Haarlemmermeer

Volop handel op de beursvloer onder leiding van speaker Andy Houtkamp
Foto:

Wethouder Tom Horn (Zorg, Welzijn en Wonen) en directeur/bestuurder Renata Fideli van Meerwaarde openen vrijdag 3 november 2017 omstreeks 16.00 uur de 13de Beursvloer in het Raadhuis van Haarlemmermeer in Hoofddorp.

De Beursvloer is een jaarlijks terugkerend evenement van de Vrijwilligerscentrale Haarlemmermeer, onderdeel van Meerwaarde, waarbij geen aandelen worden verhandeld maar vrijwilligerswerk. Op de Beursvloer ontmoeten bedrijven, lokale overheden, serviceclubs, scholen, maatschappelijke en vrijwilligersorganisaties elkaar in een even informele als dynamische sfeer. Het doel is om matches tot stand te brengen.

Match

Een voorbeeld van zo’n match is een bedrijf dat een rugbyclub 30 meter elektrakabel levert plus twee spatvrije TL-buisbakken en de rugbyclub die daar als tegenprestatie een teambuildingdag voor de werknemers tegenover zet. Een ander voorbeeld: een videoproducent maakt voor een organisatie een filmpje en krijgt in ruil publiciteit via een grootse première.

Pluim

Wethouder Tom Horn wil deze aflevering van de Beursvloer opnemen in de Meer voor Elkaar toer die het college maakt langs personen, organisaties of bedrijven die een bijdrage leveren aan de Meer voor Elkaar samenleving die het college nastreeft. Hij zal daarom de bij deze toer behorende pluim uitdelen aan de spil van de Beursvloer, Wilfred de Bats-Bosma van Meerwaarde/Vrijwilligerscentrale en de vrijwilligers van de Beursvloer. Dit is de twintigste keer dat de pluim wordt uitgereikt.

MBO Award

Wethouder Ap Reinders reikt om 18.30 uur de prijs uit voor de maatschappelijk betrokken ondernemer, de MBO Award. Dat doet hij samen met de winnaar van vorig jaar.

 

'

Reacties

article
83492
Wethouder Tom Horn (Zorg, Welzijn en Wonen) en directeur/bestuurder Renata Fideli van Meerwaarde openen vrijdag
https://haarlemmermeer.nieuws.nl/nieuws/83492/pluim-organisatoren-beursvloer-haarlemmermeer/
2017-11-01T14:38:11+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/135/2017/11/01143719/Beursvloer-1.jpg
Beursvloer, MeerWaarde, Pluim, Tom Horn
Headlines, Politiek, Zakelijk