Rockende ouderen zingen in Duycker

Foto: Duycker

Pier K, Poppodium Duycker en Amstelring Dagbesteding trappen begin november af met het senioren Rockkoor My Generation. Alle ouderen in Haarlemmermeer worden uitgedaagd zich aan te sluiten bij dit koor.

Iedere donderdag wordt onder leiding van dirigent Boris Kothuis, bekend van de reguliere popkoren in Haarlem, Hoofddorp en Amstelveen, gerepeteerd.

The Zimmers

Het koor is geïnspireerd op de Britse band The Zimmers. De leadzanger van The Zimmers is 90 jaar oud en het oudste bandlid 100. Initiatiefnemer, Tim Samuels, wilde met The Zimmers een aanklacht maken tegen de manier waarop er met ouderen wordt omgegaan. Hij maakte hen krachtig zichtbaar door hen in een studio met elkaar te verenigen. Inmiddels hebben ze verschillende hits op hun naam staan, waaronder een cover van My Generation van The Who.

Ondersteuning

Iedereen kan zich aansluiten. Een gouden stem of zangervaring is absoluut geen vereiste, goede zin des te meer. Voor wie graag wil meedoen, maar niet zonder hulp of ondersteuning kan, zoeken de initiatiefnemers naar een passende oplossing. De eerste bijeenkomst is 2 november 2017, daarna iedere donderdag. Tijden 15:30 tot 17:00 uur in Poppodium Duycker.

Kosten

De kosten voor een losse les bedragen 5 euro, een 10 rittenkaart kost 45 euro. Voor een volledig jaar – totaal 40 repetities – is een bijdrage van 180 euro verschuldigd. Inschrijven: http://www.duycker.nl of aan de kassa van de Meerse of Duycker in het cultuurgebouw in Hoofddorp. Voor overleg over ondersteuning is Mara van Limbeek via [email protected] beschikbaar.

Cookieinstellingen