Burgemeester Theo Weterings vertrekt naar Tilburg

Theo Weterings
Theo Weterings
Foto:

Burgemeester Theo Weterings vertrekt naar zijn geboortestad Tilburg om daar burgemeester te worden. Vanavond, 2 oktober, heeft de raad van de gemeente Tilburg besloten hem bij de Kroon voor te dragen als hun nieuwe burgemeester.

Brief

Weterings, die in Haarlemmermeer bezig was aan zijn tweede termijn, schrijft in een brief aan inwoners, college en raad, dat hij vele zal verrassen met dit bericht.

Band

“De hechte en warme band die ik met Haarlemmermeer en de Haarlemmermeerders heb opgebouwd, heeft mij altijd gestimuleerd met plezier mijn werk te verrichten. Alleen de mogelijkheid om burgemeester te kunnen worden in de stad waar ik ben geboren en getogen, was voor mij een aantrekkelijker alternatief. Ik voel mij dan ook vereerd dat de Tilburgse raad mij heeft voorgedragen”, zo schrijft de in Nieuw-Vennep wonende Eerste Burger.

Groet

“Er komt nog een aantal weken waarin ik het ambt van burgemeester in Haarlemmermeer kan vervullen. Dat geeft mij voldoende mogelijkheden om de betrokken inwoners van onze mooie poldergemeente en iedereen met wie ik bestuurlijk heb samengewerkt te bedanken voor alles wat we samen tot stand gebracht hebben.”

Cookieinstellingen