Ruim 1500 lopers in Haarlemmermeer Run

Zondag 3 september kwamen ruim 1500 lopers aan de start voor de Haarlemmermeer Run. In verschillende leeftijdsklassen en over uiteenlopende afstanden zette jong en oud zijn beste, sportiefste en soms ook snelste beentje voor.

Hicham Ettaichimi won de Haarlemmermeer Run halve marathon. De loper uit Velsen-Noord wond de wedstrijd met grote overmacht. Hij finishte in een tijd van 1.08.56; dat betekende een nieuw parcoursrecord. Tweede werd Nico Altorf, die bijna 7 minuten langer deed over de ruim 21 kilometer. Bij de vrouwen was Simone Grouw uit Amersfoort de snelste. Zij liep de halve marathon in 1.31.59. De uitslagen en tijden per categorie zijn te vinden in het sportkatern van het Haarlems Dagblad.