Ondernemersbeurs ZP-net groeit door

Met een ferme gongslag opent Ap Reinders de ZP-net ondernemersbeurs
Met een ferme gongslag opent Ap Reinders de ZP-net ondernemersbeurs
Foto: eigen foto

Ruim 50 zelfstandige professionals nemen dit jaar deel aan de ondernemersbeurs van ZP Net.

Verspreid over de grote zaal van het Sportcentrum Koning Willem Alexander in Hoofddorp, proberen de ZP’ers in contact te komen met elkaar en met potentiële opdrachtgevers. Het uitbouwen van het eigen netwerk geldt als een van de belangrijkste winstpunten voor de ondernemers. Voor deze derde editie is uitgeweken naar de grote zaal; in beide voorgaande jaren bleek de bescheiden ruimte – eerst in de President, daarna op de eerste etage van het Sportcentrum – eigenlijk steeds te krap.

Hogerop

Kort na 4 uur opende wethouder Ap Reinders, die ondernemerschap in zijn portefeuille heeft, de beurs. “Elke jaar een stukje groter en nu – ook letterlijk trouwens – hogerop”, zei hij met een kwinkslag, verwijzend naar de grote klimmuur in de zaal. Met een ferme slag op de gong – een uitdaging die hij zich niet liet ontnemen ook al had ZP-net voorzitter Glen Noordwijk dat al gedaan om de aandacht te trekken – gaf  Reinders het startsein voor de beurs.

Workshops

Het programma bood ondernemers en belangstellenden in de avonduren enkele workshops en presentaties, van onder meer technisch directeur André Cats van de zwembond, Anne de Romp (tekstschrijven) en Donna Mayer (over financieel IQ). Ook de Hoofddorpse synchroonzwemsters Noortje en Bregje de Brouwer gaven acte de présence.

 

Cookieinstellingen