Wie verdient een Groen Lintje?

Foto: Foto: groenlinks

Groenlinks Haarlemmermeer reikt ook in 2017 de zogenaamde Groene Lintjes uit

Hiermee zet de lokale afdeling van de partij ‘alle doorzetters, dromers, denkers en doeners voor een duurzame gemeente graag in het zonnetje’, aldus de aankondiging. De afdeling Haarlemmermeer, die ondertussen al is samengesmolten met die uit Haarlemmerliede en Spaarnwoude, reikt de onderscheidingen uit tijdens het groene Loper Festival. Dit vindt plaats zondag 25 juni aanstaande op het Raadhuisplein in Hoofddorp. Daar kunnen bezoekers genieten van muziek, theater, workshops en een groene markt.

Inwoners worden opgeroepen personen of organisaties die naar hun mening een groen lintje verdienen dit uiterlijk 16 juni aan de afdeling te laten weten. Hiervoor is het emailadres [email protected] beschikbaar.

Achtste keer

Het wordt de achtste keer dat GroenLinks Haarlemmermeer inwoners van Haarlemmermeer en Haarlemmerliede Spaarnwoude in het zonnetje zet die iets extra’s doen voor het milieu, duurzaamheid of hun eigen leefomgeving. Vorig jaar zijn de lintjes uitgereikt aan Sonja Olthuis, Centrum Manager Hoofddorp, Jonathan Karpathios van Restaurant Vork en Mes en Ellen Sterk, Ron Sterk, Monique Siemeling en Theo Tielman die Facebook pagina “Gratis af te halen” in de lucht houden.

 

 

Cookieinstellingen