Finale Fanfare Festival in Hoofddorps centrum

24 jun , 15:44 Nieuws
fanfare festival ed veldman2
HOOFDDORP - Aanstaande zaterdag is de finale van het Fanfare Festival. Na 4 succesvolle en swingende weekenden, wordt het Fanfare Festival zondag 30 juni afgesloten met de finale. Nog eenmaal verrassen verschillende fanfare bands het winkelend publiek.
Het Fanfare Festival dat georganiseerd wordt door Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum in samenwerking met stichting Muziekliefhebbers Hollands Midden ging zaterdag 1 juni van start. De verschillende optredens op de zaterdag en zondagen zorgden voor veel gezelligheid in Hoofddorp Winkelstad. Afgelopen zondag trokken vooral de fietsende muzikanten veel bekijks.
De hele maand juni vindt elke zondag en extra op de zaterdagen 1 en 22 juni het Fanfare Festival plaats.
Tijdens het Fanfare Festival kun je een breed scala aan muziekstijlen verwachten, van traditionele marsen tot hedendaagse jazz en alles daartussenin. De line-up omvat zowel lokale als nationale marching bands, wat zorgt voor een divers en opwindend programma voor iedereen die komt kijken.
Programma zaterdag 30 juni
  • Jong Adest Musica – Sassenheim
  • Drumfanfare Laurentius – Voorschoten
  • Drumfanfare Mavileo – Leimuiden
Kom gezellig langs
Hoofddorp Winkelstad en MHM nodigen iedereen uit om a.s. zondag nog één keer te komen genieten van de muziek en sfeer tijdens dit feestelijke festival.