Inwoners Hoofddorp winnen SuperPostcodeprijs van 1 miljoen euro

Foto: Jurgen Jacob Lodder

HOOFDDORP – Een grote verrassing voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 2135PL (straat: Annie Mankes-Zernikestraat). Op deze postcode is namelijk de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro gevallen. In de uitzending van All You Need is Love was te zien hoe Postcode Loterij-ambassadeur Martijn Krabbé de winnaars verraste.

(bron: Postcode Loterij / foto’s: Jurgen Jacob Lodder)

De zestien deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 52.631 tot 157.894 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen in de Postcode Loterij.

Karin en Maarten spelen mee met drie loten en winnen 157.894 euro. Ze zijn heel erg verrast en reageren blij: “We willen graag onze kinderen helpen zodat ze op zichzelf kunnen wonen. Daar kunnen we deze mooie prijs goed voor gebruiken!”Ben en Lourdes zijn ook in de prijzen gevallen. Ze spelen mee met één lot en winnen 52.631 euro: “Onze droom is om op reis te gaan naar Japan. Dat gaan we nu zeker doen! En we delen het graag met de kinderen.”Onderweg naar PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro
De Postcode Loterij sluit de laatste maanden van het jaar goed af met de wekelijkse Miljoenennacht. In deze periode valt er iedere week 1 miljoen euro op een winnende postcode. Vanaf de eerste uitreiking die op donderdag 5 oktober plaatsvond zet de Postcode Loterij hiermee koers naar 1 januari 2024: hét moment dat ergens in Nederland de PostcodeKanjer van 58,9 miljoen valt.

Cookieinstellingen