Hoofddorp Winkelstad verwelkomt Sinterklaas met feestelijkheden

Foto: Stichting Ondernemersfonds Hoofddorp Centrum

HOOFDDORP – De feestdagen naderen en Hoofddorp Winkelstad maakt zich op voor een feestelijke ontvangst van Sinterklaas en zijn Pieten. Op zondag 19 november start het programma om 10.30 uur bij de hoge trap van Vier Meren, waar Wethouder Marja Ruigrok de Sint en zijn pieten zal verwelkomen, begeleid door de pietendisco en een DJ.

Direct na de aankomst opent om 11.30 uur de nieuwe Selfie Pietenkamer in de Be Your Selfie Tour, waar bezoekers unieke foto herinneringen kunnen maken. Van 12.00 tot 16.00 uur zullen Sinterklaas en de Pieten, met muzikale ondersteuning van de Pietenband, een bezoekronde door het winkelcentrum maken. Deze ronde herhaalt zich op de zaterdagen 25 november, 2 december en zondag 3 december.

Een bijzonder moment is gereserveerd voor autistische kinderen op zondag 26 november, die tussen 11.30 en 12.00 uur in alle rust Sint kunnen ontmoeten in de Be Your Selfie Tour. Aansluitend is er ballonvouwen door Jeroens Balloons van 12.00 tot 16.00 uur.

Een extra koopavond op maandag 4 december ziet winkels zoals Rituals, Name it en Ekmekci hun deuren openen voor het winkelend publiek. Daarnaast kunnen kinderen hun creativiteit kwijt in de kleurplaten actie met kleurplaten verkrijgbaar bij lokale winkeliers zoals Boekhandel Stevens, Patisserie Rogier, Zoet en Zalig, De Spice Land en Alexanderhoeve.

Hoofddorp Winkelstad nodigt iedereen uit om samen te genieten van de feestelijkheden, de positieve sfeer en de warme gemeenschapszin die deze evenementen met zich meebrengen. Het belooft een onvergetelijk Sinterklaasfeest te worden voor de hele familie.

Cookieinstellingen