Fantasyfestival Castlefest 2023 landgoed Kasteel Keukenhof gaat elke fantasie te boven

Foto: Charles Duijff

Eigenlijk stap je in de teletijdmachine van professor Barabas (Suske & Wiske), je gaat ver terug in de tijd naar de Middeleeuwen. Je beleeft live een Middeleeuws stripverhaal en bovenal geniet je van de prachtige natuur van een landgoed, waar rond het pittoreske kasteel Keukenhof allerlei fraai getransformeerde figuranten ronddolen….

Tekst en foto’s Charles Duijff, film John van der Wal (Youtube: 023TVonline) Klik op onderstaande afbeeldingen voor uitvergroting! 

Vier dagen maar liefst, van 3 t/m 6 augustus, kon je even weg uit onze bizarre werkelijkheid van politieke stress, oorlog, klimaatverandering, bosbranden, stikstof, woningschaarste en…nou ja vul zelf maar aan! Kabouters bestaan overigens in deze unieke- en relaxte fantasiewereld!Mensen die veel liefde uitstralen. Absolute vitamientjes voor het hart!!!De redactie van Nieuws.nl bezocht het feestterrein – want een feest om er te zijn was het – op zaterdag 5 augustus. De parkeerplaatsen rond de keukenhof waren propvol, maar de organisatie liet pendelbussen rijden vanaf Sassenheim en station Nieuw Vennep en daar kon je alsnog gratis parkeren. Wat natuurlijk wel even een ding was, een wat langere periode zorgde regen voor wat ongemak. De meesten stoorden zich er niet aan, ’t was even aanmodderen, maar een enkeling stak de mening niet onder stoelen of banken…onder moeder’s paraplu én met een glimlach, dát dan weer wel…Voor wie meer details wil weten van wat dit Fantasy-festival jaarlijks inhoudt, wat er allemaal te doen is gedurende al die dagen, die moet beslist even de website bezoeken (websitelink verderop)De dames hierboven genoten van Middeleeuwse muziek. Er waren meerdere geweldige bands die optraden op grote podia….…en die gebruik maakten van unieke- en soms oude instrumentenCastlefest wordt qua figuranten mede gemaakt door de bezoekers zelf. U kunt volgend jaar dus zelf een transformatie ondergaan. Gebruik je fantasie en maak je eigen kleding (zonder naaimachine, want dat geeft teveel stikstof), laat je fantasie gaan en transformeer jezelf  bijvoorbeeld in Sukse of Wiske, want die heb ik dit jaar niet kunnen ontdekken, ondanks mijn gebruik van de teletijdmachine van Professor Barabas….  Ik verwacht je dus volgend jaar… Hieronder in willekeurige volgorde een aantal foto’s. Bezoek ook het volledige fotoalbum en ontdek jezelf! Boven de laatste foto in dit artikel tref je de link naar het album met ALLE foto’s en de beloofde link naar de website van Castlefest. Hieronder eerst een paar foto’s van de unieke body-painting !!!
BEKIJK hier het filmpje van 023TVonline


KLIK HIER voor de website van CASTLEFEST
KLIK HIER voor alle foto’s van zaterdag 5 augustus

Cookieinstellingen