Verkiezing  ‘Haarlemmermeers Conciërge van het Jaar’  weer van start!

Foto: Pixabay

HAARLEMMERMEER – D66 Haarlemmermeer organiseert voor het zesde schooljaar op rij de verkiezing ‘Haarlemmermeerse Conciërge van het Jaar.’ De conciërge met de meeste stemmen mag zich een jaar lang de ‘beste conciërge van Haarlemmermeer’ noemen. Dit jaar is het voor het eerst een aparte verkiezing van de conciërge van de basisscholen en een van de conciërge voor middelbare scholen en MBO.

Conciërges zijn van groot belang omdat ze achter de schermen vaak het eerste aanspreekpunt zijn wanneer leerlingen of docenten hulp nodig hebben. Met deze verkiezing probeert D66 conciërges extra aandacht te geven en aandacht te vragen voor hun belangrijke rol in de scholen. Na een aantal bewogen jaren, waarin ook conciërges voor iedereen hebben klaargestaan, is het onderwijs dit jaar eindelijk weer op een normale manier te verlopen.

Dit jaar wordt voor het eerst de verkiezing gesplitst in een conciërgeverkiezing voor basisscholen en een conciërgeverkiezing voor de middelbare scholen en MBO.

Iedereen kan tot en met 29 april een conciërge nomineren. Dit is mogelijk door een mail te sturen naar [email protected]. Creatieve inzendingen worden zeer gewaardeerd.

Na de nominatieperiode kan er van 15 mei tot en met 1 juni via onze website een stem worden uitgebracht op alle genomineerde conciërges. De conciërges met de meeste stemmen zullen op 9 juni 2023 in het zonnetje worden gezet en mogen zich een jaar lang de beste conciërge van Haarlemmermeer noemen.

Cookieinstellingen