112

Man stapt op kruising uit auto en mishandelt vrouw

Foto: Politie

HAARLEMMERMLIEDE – Een 61-jarige vrouw uit Haarlem die op dinsdag 14 maart rond 20.20 uur op de kruising Penningsveer met de Liedeweg reed werd daar afgesneden door een persoon in een rode auto. Vervolgens stapte de bestuurder uit en mishandelde haar. De politie is op zoek naar getuigen.

De man gebruikte een voorwerp waarmee hij tegen de ruit van het bestuurdersportier van de haarlemse sloeg. Het glas van de ruit brak en het voorwerp raakte het hoofd van het slachtoffer. Zij raakte hierbij gewond. De vrouw kon zelf wegrijden en is later door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Het is onbekend hoe en in welke richting de verdachte is vertrokken. Ook is het nog onduidelijk wat zich precies heeft afgespeeld op de kruising. De politie doet onderzoek naar de aanleiding van het incident.

Getuigenoproep
De politie is vooral op zoek naar getuigen van het incident en beeldmateriaal van de rode auto. Heeft u iets gezien op of in de omgeving van de kruising Penningsveer met de Liedeweg? Geef uw informatie dan door via telefoonnummer 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.  Of geef uw gegevens door via het tipformulier. Hier kunt eventueel ook beeldmateriaal uploaden. Vermeld voor een snelle afhandeling het dossiernummer: 2023052685

Reacties

Cookieinstellingen