Nieuw in Haarlem: Hoppenbrouwers Techniek

Foto: Aangeleverd

HAARLEM – Met de aansluiting van De Blaauw Installatietechniek bij Hoppenbrouwers Techniek ging een Haarlems familiebedrijf uit 1973 op in een ander familiebedrijf.

Begin 2022 sloot de Haarlemse installateur De Blaauw Installatietechniek zich als eerste Noord-Hollandse vestiging aan bij Hoppenbrouwers Techniek, Later dit jaar is ook de naam definitief omgezet. Henny de Haas, algemeen directeur Hoppenbrouwers Techniek: “Met de aansluiting van De Blaauw Installatietechniek breiden we onze aanwezigheid in de regio Noord-Holland verder uit. Hierdoor kunnen we klanten in deze regio optimaal bedienen en beperken we de reisafstand van onze medewerkers.” De aansluiting is er eentje die gericht is op grote ambities: landelijk wil Hoppenbrouwers doorgroeien naar 5000 medewerkers.

Een grote familie
Hoppenbrouwers Techniek begon ooit als eenmanszaak. Inmiddels telt het bedrijf ruim 1.750 collega’s. Je raadt het al: dat is lang niet allemaal meer familie. Toch voelt het bedrijf nog altijd als hecht en warm. Een megagrote familie. Dat blijft, ook na zo’n groei, in het DNA van de organisatie zitten.

Volgens Ellen Vermeer, directeur Personeel & Organisatie, komt dat kleinschalige gevoel vooral door de manier waarop de teams zijn ingericht: “We zijn een grote werkgever met verschillende vestigingen. Maar binnen die vestigingen werken altijd maximaal 150 man, dat verkleint de club al. Daarbinnen vind je weer zelfsturende teams van tien tot dertig mensen. Zo voelt het warm en persoonlijk en is alles toch professioneel opgezet.”

Hoppenbrouwers Techniek Haarlem
Vanuit de vestiging in Haarlem werkt Hoppenbrouwers Techniek met 40 collega’s onder andere aan prachtige luxe woningbouwprojecten in de regio. De teams zijn daar gespecialiseerd in elektrotechnische- en beveiligingstechnische werkzaamheden.

Interesse om Hoppenbrouwers Techniek Haarlem te versterken? Bekijk de mogelijkheden.

Cookieinstellingen