Tuincentrum Global Garden opent Kerstshow 2022

Tuincentrum Global Garden aan de Ringvaart in Zwaanshoek staat ieder jaar garant voor een prachtige Kerstshow. Ook voor 2022 werd weer de nodige weken hard gewerkt om er iets bijzonders van te maken.

Foto’s en film Charles Duijff (klik op een foto voor uitvergroting)

Het zou jammer zijn, gelet op het vele werk besteed aan de nieuwe Kerstshow, alleen enkele weken voor Kerst daaraan aandacht te besteden.  Global Garden opende danook zaterdag 15 oktober haar nieuwe lichtjesparadijs, met steeds weer nieuwe Kersttaferelen, Kerstversiering en geavanceerde Kerstverlichting.

De redactie van Nieuws.nl maakte een korte impressie van Global Garden Kerstshow 2022. (bekijk ook het openingsfilmpje)Bron Global Garden:

Sinds eind augustus zijn we elke dag met ruim tien medewerkers keihard aan het werk geweest om de hal om te toveren tot de groots opgezette kerstshow waarmee Global Garden de laatste jaren naam heeft gemaakt. Niet alleen in onze eigen regio, maar ook ver daarbuiten; vanuit het hele land bezoeken mensen onze kerstshow, waarvan de voorbereiding al aan het begin van het jaar start. Zo zijn scholieren uit de omgeving vanaf de zomer weer druk (en gezellig) bezig geweest om alle pallets vol ingeslagen kerstspullen klaar te maken voor de show. Dat is weer eens iets anders dan bollen pellen.Bron Global Garden:

De kerstshow van Global Garden is veel meer dan alleen kerstspullen kopen. Het is een echte beleving voor jong en oud. Gezellig en warm inspiratie opdoen voor de gezelligste tijd van het jaar. Daarom bouwen we onze kerstshow op in zinnenprikkelende thema’s. Voor de kerstshow van dit jaar hebben we weer diverse thema’s met accenten op modern industrieel, traditioneel, en andere prachtige. Eén groot feest van kleuren, stijlen, beelden en geluiden Houd uw smartphone in de aanslag, want langs de (extra) ruim opgezette paden dient het ene na het andere fotomoment zich aan. Voor dat bewegende dorp, naast een bekend sprookjesfiguur, of bij een van de verlichte dieren en huisjes. Het is één groot feest van kleuren, stijlen, beelden en geluiden. Zelfs van een schap met kerstballen maken wij iets speciaals. En in het weekend maken we het feest na Sinterklaas compleet met warme chocomel, glühwein en koek.

Cookieinstellingen