Nieuwjaarsvegen in Lisserbroek

Foto: Nieuwsbrief Lisserbroek

SuperSchoon ambassadeurs Rosanne Hulsbos en Lily Nieuwenhuizen roepen iedereen op om mee te doen met de succesvolle traditie van het nieuwjaarsvegen in Lisserbroek.

Oud en nieuw zorgt voor veel gezelligheid, en ook voor veel vuurwerkafval op nieuwjaarsdag.  de voorbije twee jaar ruimden Lisserbroekers samen op nieuwjaarsdag de rommel op. Die traditie wordt in 2018 voortgezet.

Versnaperingen

“Pak alleen of samen met uw kinderen op 1 januari een bezem, veger en blik, stap de straat op, en stop het vuurwerkafval samen in vuilniszakken. Op 1 januari tussen 12.00 en 14.00 uur kunnen vegers hun afvalzakken inleveren bij Sociaal Cultureel Centrum De Meerkoet in Lisserbroek (Krabbescheerstraat 1). Daar wacht hen een warm welkom met koffie, thee, limonade.

Toepasselijk

Als klap op de vuurpijl valt er nog een prijs te winnen voor diegenen die hun vuurwerkvuil komen inleveren bij de Meerkoet. Wie zijn gegevens achterlaat wordt meegenomen in de verloting. SuperSchoon ambassadeur Rosanne Hulsbos trekt het winnende lot. De prijswinnaar ontvangt bericht.

Reacties