Informatiebijeenkomst Verkeer Lisserbroek Lisse

Maandagavond 18 september wordt in het gemeentehuis van Lisse een informatiebijeenkomst gehouden over het Plan van Aanpak Onderzoek verkeersmaatregelen dubbel­dorp Lisse Lisserbroek’.

Om een goed beeld te krijgen van de verbinding tussen Lisse en Lisserbroek, nu en in de toekomst bij uitbreiding door woning­bouw, hebben de gemeenten Lisse en Haarlemmermeer begin 2017 een verkeersonderzoek laten uitvoeren. In dit onderzoek is nadrukkelijk aandacht besteed aan de verkeerssituatie op de Lisser­brug. Vervolgens is een plan van aanpak opgesteld door de beide gemeenten. Hierin is de werkwijze beschreven om samen met partners en gebruikers van de verbindingen over de Ringvaart tot een goede verkeersdoorstroming te komen en een verkeersveilige situatie.

Aanmelden

Tijdens de bijeenkomst op 18 september wordt dit plan besproken en bestaat de mogelijkheid om vragen te stellen. Achtergrondinformatie is te vinden op de speciale website: http://www.Haarlemmermeer.nl/lisserbroek. De bijeenkomst begint om half 8, inloop vanaf 7 uur. Aanmelden vooraf is gewenst. Dat kan per mail via [email protected] Het gemeentehuis van Lisse staat aan de Heereweg 254.

Reacties