Elektrische deelscooters GO Sharing nu ook in Hoofddorp

Foto: Aangeleverd - Gemeente Haarlemmermeer

De groene elektrische deelscooters van GO Sharing zijn sinds 28 januari ook in Hoofddorp te vinden. Het bedrijf plaatst 75 deelscooters die via de GO Sharing app gebruikt kunnen worden.

(bron: Gemeente Haarlemmermeer)

De deelscooters van GO Sharing bieden een gemakkelijke, leuke en duurzame manier om van A naar B te reizen. De scooters zijn 24 uur per dag beschikbaar en 100 procent elektrisch. De batterijen worden opgeladen met stroom uit duurzame bronnen. “We zien steeds vaker een verschuiving van bezit naar gebruik. En een verschuiving van fossiel naar elektrisch. Met de komst van de e-scooters worden deze trends samengevoegd en dat vind ik mooi”, zegt Marja Ruigrok, wethouder Verkeer en Vervoer.

Alleen betalen voor gereden minuten
Iedereen met een rijbewijs en de GO Sharing app kan gebruik maken van de groene dienst. De scooters zijn te gebruiken wanneer men wil en er hoeft alleen betaald te worden voor de minuten dat er met de scooters wordt gereden. Eerder dit jaar heeft GO Sharing deelscooters geplaatst in buurtgemeente Haarlem, met de komst van Hoofddorp is het mogelijk om tussen beide steden het deelvervoer te gebruiken.

Van bezit naar gebruik wanneer je het nodig hebt
GO Sharing heeft als doel de manier hoe we met vervoer omgaan te veranderen. Met het deelvervoer dragen gebruikers niet alleen bij aan een beter leefmilieu, het scheelt ook in de portemonnee: je hebt geen eigendomskosten en betaalt alleen per minuut die je reist.

Cookieinstellingen