Halloween optochten in Floriande en Getsewoud

Sfeerbeeld van Halloween 2016 in Floriande
Foto:

Zaterdag 28 oktober is het zowel in Floriande als in Getsewoud griezelen geblazen. Door beide wijken trekt ter gelegenheid van Halloween een angstaanjagende optocht vol alleszins eng verklede wandelaartjes.

Floriande

In Hoofddorp Floriande is het eigenlijk de hele dag raak. Zo zijn er diverse dansoptredens en straatartiesten. Na afloop van de tocht is er een spectaculaire eindshow op het grote podium.  De route van vorig jaar is vanwege het grote deelnemersaantal uitgebreid. Wie langs de route woont en zijn huis heeft versierd, maakt kans op prijzen, beschikbaar gesteld door de winkeliers van Winkelcentrum Floriande en Florimarkt Hoofddorp.

Route Floriande

De Halloween-optocht zal door onderstaande straten, of een gedeelte hiervan, langs komen: Doeverenplein, Meeuwenstraat, Heusdenpad, Saarloosstraat, Splinterstraat, Schoutenhof, Splinterstraat, Van Marsbergenstraat, Van Kootenstraat, Van Groningenhof, Millenaarstraat, Colijnstraat, Mulderstraat, Drongelenplein, Genderenplein (finish).

Getsewoud

Deze optocht wordt begeleid door een muziek wagen. De tocht voert door de volgende straten: Sandestein, Swaenstein, Duyvestein, Zuilensteinsingel, Arkelstein, Laan van Loevenstein, Palmestein, Laan van Gildestein, Wielenstein, Vossestein en terug naar de Sandestein. Voor deze tocht verzamelen om 18.45 uur voor het activiteitencentrum Zomerpark, aan de Sandestein. Om 19 uur start de optocht. Deze zal ongeveer een 30 à 45min. duren. De deelname is gratis.

 

'

Reacties

article
83306
Zaterdag 28 oktober is het zowel in Floriande als in Getsewoud griezelen geblazen. Door beide
https://haarlemmermeer.nieuws.nl/hoofddorp/83306/halloween-optochten-floriande-en-getsewoud/
2017-10-24T15:59:14+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/135/2017/10/24155848/Halloween-Floriande.jpg
Floriande, Getsewoud, Halloween, optocht
Hoofddorp, Nieuw-Vennep