Hoofddorpsch Friethuys weer bij beste 5

Drukte bij één van de beste 5 patatzaken van ons land
Drukte bij één van de beste 5 patatzaken van ons land
Foto: debestevijf

Het Hoofddorpsch Friethuys behoort opnieuw tot de top 5 van Nederlandse patatzaken. Dat schrijft website devijfbeste.nl deze week. Deze website maakt top vijf-lijsten over allerlei onderwerpen.

In het juryverslag schrijft de website: “Een topper die eigenlijk in geen enkel frietlijstje zou mogen ontbreken. De patat is hier heerlijk. Ook al is het hier soms erg druk, je wordt er vriendelijk geholpen. En bovendien gaat die drukte niet ten koste van smaak en kwaliteit.”

Aanrader

De patat wordt voor je neus gesneden. Als je even geen zin hebt in een standaard frietje mayo of satésaus, dan kun je bij het Hoofddorpsch Friethuys ook terecht voor een fantastisch patatje stoofvlees. Het is een specialiteit van ze en dat proef je, een echte aanrader.”

Instructies

De 2017-editie van de paralijst gaat vergezeld van enkele instructies. Zo is   wat de kenners betreft één zeer belangrijke basisregel: friet eet je niet uit een bakje, maar uit een zakje. Alleen dan beleef je de echte patatervaring, met de saus erbovenop. De inspecteurs aten een hoop patat en kwamen tot een smakelijke top 5, waarin het Hoofddorpsch Friethuys dus overtuigend een plek heeft verworven.

Cookieinstellingen