Waternet vervangt leidingen in fietspad Schipholweg

Foto: Wim Meijer Fotografie

BADHOEVEDORP – Waternet zorgt namens de gemeente Amsterdam voor schoon en veilig drinkwater in Amsterdam. Vanaf maandag 12 juli 2021 vervangt Waternet in samenwerking met drinkwaterbedrijf PWN twee grote drinkwaterleidingen aan de Schipholweg in Badhoevedorp.

Ook wordt er voor Liander een oude gasleiding langs de N232 verwijderd, tussen de Amsterdamsebaan en Sloterweg.

Waternet vervangt 2 bestaande drinkwaterleidingen door nieuwe leidingen

De nieuwe leidingen komen in het fietspad naast de Schipholweg. Om ruimte te maken verwijdert Waternet een gasleiding die niet meer gebruikt wordt. Het gaat om het stuk tussen de Amsterdamsebaan en de Sloterweg. Ze graven hier een sleuf om de leidingen te vervangen of te verwijderen.

Voor fietsers is er een omleidingsroute
Het verkeer volgt tijdens de werkzaamheden de omleiding die op de bekende gele tekstborden staat.

Het werk begint maandag 12 juli
Waternet sluit dan het fietspad tussen de Amsterdamsebaan en Sloterweg af. De werkzaamheden in het fietspad zijn rond vrijdag 22 oktober klaar. Later sluit Waternet de Sloterweg af. Zodra bekend is wanneer dit gaat gebeuren ontvangen de mensen die in de buurt wonen daarover een brief. Zolang er werkzaamheden zijn, is er een omleidingsroute. Tijdens de werkzaamheden kunt u gewoon kraanwater gebruiken.

Heeft u vragen?
Als u vragen heeft stuur dan een mail naar [email protected] Of neem contact op met Richard Postma via de klantenservice van Waternet op 0900-9394.

Reacties