FOCWA Awards voor Vennepse ondernemer

Links Dennis Breed tijdens de uitreiking van de FOCWA Awards
Foto: aftersales magazine

Autoschade Herstel Haarlemmermeer is het best gewaardeerde schadeherstelbedrijf van heel Nederland. Afgelopen woensdag werd het Vennepse bedrijf niet alleen eerste van de provincie Noord-Holland, maar won het ook de allereerste landelijke FOCWA Award op basis van de klantenreviews op Tevreden.nl. Met een 9,3 kwam zij als beste uit de test.

FOCWA Schadeherstel Awards 2017

De FOCWA Schadeherstel Awards werden woensdag 4 oktober in samenwerking met Tevreden.nl voor het eerst georganiseerd. Dennis Breed, eigenaar van Autoschade Herstel Haarlemmermeer ontving de award voor het best gewaardeerde schadeherstelbedrijf van Nederland uit handen van dagvoorzitter Marijke Roskam. Breed: “We zijn ontzettend trots op de hoge klanttevredenheidscore die we hebben behaald. Daar doen we het natuurlijk voor. Dat we daarmee de eerste zijn om de landelijke FOCWA Award in ontvangst te nemen is natuurlijk helemaal super.”

Klanttevredenheid doorslaggevend

De FOCWA Awards werden georganiseerd omdat de waardering van de klanten steeds belangrijker wordt. Het is dé sleutel tot succes. Een score van 9,3 is uitzonderlijk hoog en Autoschade Herstel Haarlemmermeer is dan ook trotse winnaar van twee awards. Zij laat daarmee zien klaar te zijn voor de toekomst. (Bron: Meerbusiness)

Reacties