Nog tot 30 augustus aanmelden voor Zaai 2017

Unieke kansen voor startende ondernemers
Unieke kansen voor startende ondernemers
Foto: Zaai

De gemeente Haarlemmermeer is op zoek naar startende ondernemers (0-3 jaar) die behoefte hebben aan inzichten op het gebied van ondernemen, persoonlijke groei en uitbreiding van hun netwerk.

Starters die zichzelf herkennen in de kwalificaties ‘professioneel’, ‘ambitieus’, ‘initiatiefrijk’, ‘doel- en resultaatgericht’ en die minimaal 24 uur per week werkzaam in hun onderneming worden uitgenodigd zich uiterlijk 30 augustus aanstaande aan te melden. Via ZAAI kunnen ze sparren en netwerken met andere lokale ondernemers die in dezelfde fase van hun bedrijf zitten als zijzelf.

Investeren in groei

ZAAI Haarlemmermeer heeft als doel om startende ondernemers in Haarlemmermeer te helpen succesvol te ondernemen, door coaching en masterclasses aan te bieden en door starters te verbinden met elkaar en met het bestaande lokale MKB. Door nu in startende ondernemers te investeren (te zaaien), kunnen ondernemers succesvol groeien, aldus de website. Dit versterkt de lokale en regionale economische structuur, zodat de hele gemeenschap kan oogsten.

Aanmelden

ZAAI Haarlemmermeer 2017-2018 is een samenwerkingsverband van de gemeente Haarlemmermeer, Rabobank Schipholregio, MKB Schiphol, Haarlemmermeers Ondernemersplatform, ZPnet, Grunberg Group en Digna Development.

Aanmelden voor het gratis coachtraject kan via http://bit.ly/2vbq8Md. De inschrijving sluit op 30 augustus.

Cookieinstellingen