Op zoek naar meest innovatieve bedrijf van Nieuw-Vennep

Foto:

Ook dit jaar worden de handen ineen geslagen om The Guts Award uit te reiken aan de organisatie die het aandurft om lef te tonen. De onderscheiding is in het leven geroepen om ondernemers te inspireren en te stimuleren zichzelf innovatief te ontwikkelen.

Anders dan in de voorgaande editie, is het dit jaar voor ondernemers uit heel Nieuw-Vennep mogelijk om in te schrijven. Op 3 oktober wordt voor de tweede keer The Guts Award uitgereikt aan het meest innovatieve bedrijf van Nieuw-Vennep. In aanloop naar de uitreiking wordt op 13 juni een warm-up georganiseerd bij Tuincentrum Suidgeest. Spreker René Hartman, adviseur voor innovatie en design, prikkelt aanwezigen om out- of- the- box te denken en op die manier meer uit hun onderneming te halen. Deelnemers kunnen zich aanmelden voor twee workshops, waarin innovatie centraal staat.

Vorig jaar kwam Ronald Zoet van ATN Beveiliging als de eerste winnaar uit de bus. Voor het oog van 125 ondernemers won Zoet zowel de publieks- als de juryprijs. De vakjury roemde de manier waarop het bedrijf zich onderscheidt door continu klantgericht te denken.

Organisaties uit heel Nieuw-Vennep kunnen zich aanmelden. Inschrijven voor de awards en aanmelden voor de warm-up op 13 juni kan via http://www.nieuwvennepzuid.nl/the-guts-award/inschrijven-guts-award/. De uitreiking van The Guts Award vindt plaats op 3 oktober.

Cookieinstellingen