DIOS sponsors gaan footgolfen

Zaterdag 13 mei organiseert voetbalvereniging DIOS op het terrein van de motorcross een footgolf wedstrijd voor sponsoren en hun introducees. De vereniging viert dit jaar haar 70e verjaardag.De keuze voor het parcours is bijzonder; het geaccidenteerde terrein aan de Oosterdreef nabij het station is normaal gesproken het domein van de gemotoriseerde sporters. Rondom de zomerfeesten in Nieuw-Vennep vinden er traditioneel motorcross- en autocross wedstrijden plaats. Ook de Trekkertrek is er vaste klant.

Voor de eerste editie van het DIOS Footgolf hebben enthousiaste leden hebben op het terrein een spectaculaire footgolfbaan gecreëerd. Op het volgens de bouwers ‘sensationele parcours’ zijn 9 uitdagende holes neergelegd, inclusief greppels, water, heuvels, bochten en indrukwekkende afstanden. Het terrein is geheel omsloten, dus veilig voor de deelnemers.

Gespeeld wordt in koppels van twee tegen een ander koppel. Footgolf is net als golf of midgetgolf een behendigheidsspel. Met zo min mogelijk trappen, probeer je in de hole te komen. Daarbij bestaat de kans op zogenaamde straftrappen. Een set scorekaarten met potloden wordt van te voren uitgereikt.

Sponsoren kunnen zich aanmelden bij Bart van Maris ([email protected]).

Cookieinstellingen