Stichting Sporthal Nieuw-Vennep geeft certificaten uit

Foto: twitterfoto

Het bestuur van de Stichting Sporthal Nieuw-Vennep heeft besloten om certificaten uit te geven.

Hiermee reageert de stichting op verzoeken van relaties, die zich op een of andere manier willen verbinden ter ondersteuning van de Stichting Sporthal Nieuw-Vennep.

Vergoeding en gimmick

Met een inleg van 2.000 euro per certificaat krijgt de certificaathouder een rentevergoeding van 4 % per jaar uit te betalen in januari. Daarnaast ontvangen zij een mini 3-D versie van de gerenoveerde Vespohal op een deel van de oorspronkelijke sportvloer. Een keer per vijf jaar zal 25 % van de certificaten worden uitgeloot en kunnen deze hun inleg terugontvangen , of laten staan naar keuze.

Huurder

In 2017 is de Vespohal als een energie neutrale sporthal als icoon van Nieuw-Vennep herrezen. In 1969 nieuw gebouwd en in 2017 herboren. “Het blijkt een schot in de roos en vanaf de opening is het volle bak”, aldus de website van OVHZ, de plaatselijke ondernemersvereniging die de uitgifte van de certificaten aankondigde. “Het vrije sporten onder toezicht met de aanvulling op de sportbehoeften van de scholen is een perfecte combinatie.” De nieuwe sporthal is voor 10 jaar verhuurd aan Freestyle Gymnastic. Meermaker en Rabobank ondersteunden het project finacieel.

Reacties