Open dag bij rusthuis voor paarden

Foto:

Zondag 25 juni houdt Paardenrusthuis Van der Weijden aan de Rijnlanderweg 1252 in Nieuw-Vennep tussen 10.00 en 16.00 uur open huis.

Bezoekers kunnen zelf een kijkje nemen in de stallen tijdens speciaal verzorgde rondleidingen. Daarnaast kan een ritje worden gemaakt in een koets, is er een speeltuin voor de kinderen ingericht, zijn er verschillende boerderijdieren te bekijken en vinden er verschillende demonstraties plaats. Bijzondere activiteiten zijn hoefijzers versieren en knutselen.

Accommodatie

In paardenrusthuis Van der Weijden kunnen paarden en pony’s terecht die in verband met hun leeftijd, door blessures of om andere redenen niet meer passen in reguliere stallen. In dit rusthuis krijgen de dieren volop bewegingsvrijheid, hebben ze sociaal contact en zijn ze verzekerd van goede gerichte zorg. De dieren kunnen terecht in een loopstal waar ze in groepen leven. Daarnaast kunnen ze vrij naar paddocks als ze dat willen. Voor zover het weer het toelaat mogen ze vrij naar buiten de weide in. Er is op de locatie ook een buitenrijdbaan van 60 bij 20 meter.

Informatie op de facebookpagina of de website van Paardenrusthuis Van der Weijden http://rusthuisvoorpaarden.nl

Cookieinstellingen