Oscar Harris, Youn Dpac Presents en Tamikrest in poppodium Duycker

Oscar Harris
Oscar Harris
Foto: Aangeleverd

Drie opvallende concerten in poppodium Duycker in Hoofddorp. Op 28 november desert blues van Tamikrest, soulvolle pop van Oscar Harris op 2 december en lokaal hiphop talent uit Hoofddorp op 19 november bij Young Dpac Presents: Neighbourhood Superstars.

Desert blues van wereldklasse
Op zondag 28 november om 20:00 uur speelt de band Tamikrest traditionele nomadische desert blues in poppodium Duycker. Het repertoire bevat intense en meeslepende nummers waarin het verdriet doorklinkt om een geboorteplek die door oorlog, vervolgingen en politieke instortingen is geteisterd. Echo’s van blues, dub, psychedelica, funk en zelfs artrock worden naadloos verweven met de muzikale volkstraditie van de Tuareg. Het album ‘Chatma’ werd bekroond met een eerste plek op de World Music Charts Europe waardoor optredens door heel de wereld elkaar snel opvolgden. Tamikrest is hierdoor medeverantwoordelijk voor de hernieuwde wereldwijde populariteit van de desert blues. Meer informatie en tickets zijn verkrijgbaar via www.duycker.nl.

(foto: Sebastien Rieussec)

Oscar Harris en Mai Tai in Hoofddorp
Oscar Harris komt met special guest Mai Tai op donderdag 2 december naar poppodium Duycker in Hoofddorp. Oscar Harris is, ondanks zijn leeftijd, nog volop in het land te vinden en hij wordt gewaardeerd vanwege zijn vriendelijke voorkomen en zijn prachtige “luisterliedjes”. In 1965 begon de Surinaams-Nederlandse zanger zijn carrière met de band Oscar & The Twinkle Stars. Soulvolle pophits als ‘T.O.P’, ‘Try A Little Love’ en ‘Soldiers Prayer’ werden in de hitlijsten opgenomen. Ook tijdens zijn solocarrière volgen de hits elkaar op en zijn werkveld verspreidt zich wereldwijd. De vrouwengroep Mai Tai scoorde midden jaren 80 tevens grote hits zoals ‘Female Intuition’ en ‘Turn Your Love Around’. Als achtergrondzangeressen gaven de dames van Mai Tai de nederpop-hit ‘Kronenburg Park’ van de Frank Boeijen Groep extra sjeu. Meer informatie en tickets voor dit concert zijn verkrijgbaar op www.duycker.nl. Nieuw hiphopconcept voor jongeren
Op vrijdag 19 november zet poppodium Duycker jonge hiphopartiesten in de spotlight. Voor dit nieuwe concept ‘Young Dpac presents; Neighbourhood Superstars’ werkt het podium samen met de lokale artiest, producer en engineer Young Dpac. De eerste editie staat vol met ‘American Style’ hiphopmuziek met trap invloeden. De line-up is door Young Dpac samengesteld en naast hem treden K6, Taze M, Reyro & Aqkwa en Dashaeno op én de DJ’s Ley en Nocomply draaien de avond met de beste tracks aan elkaar. Een nieuw hiphop concept dus. Door jongeren, voor jongeren. Meer informatie en tickets over dit concept en de avond zijn verkrijgbaar via www.duycker.nl.

Cookieinstellingen