Mud Masters helemaal als vanouds; ook morgen nog in het Haarlemmermeerse Bos

Foto: Wim Meijer Fotografie

De 40 meter hoge piramide Toetanchamon Steps, de bevreesde valluikhindernis Execution, de klassieke Monkey Bars, een adrenaline-explosie bij de glijbaanhindernis Flyer, heel veel water en een enorme lading modder. Het zijn de ingrediënten voor Mud Masters.

Begin mei mochten we er in de Haarlemmermeer al even aan proeven. Toen van er een extra Mud Masters plaats in het kader van de Fieldlabevents. Maar dit weekend gaan we dus weel helemaal ‘voor het echie’!Zaterdagochtend mochten meteen de diehards aan de slag  op onder andere de uitverkochte marathonafstand. Maar ook de andere afstanden (6, 12 en 16 kilometer)kenden een groot aantal deelnemers die allemaal onder uitstekende weersomstandigheden van start konden. Voor een ‘mud’run misschien wel té mooie weersomstandigheden. Immers, geen evenement waarbij regen en modder meer welkom zijn.

Maar morgen is er nog een kans. Ook dan is het Haarlemmermeerse Bos nog helemaal in MudMasters-stemming en kunnen ook ouders en kinderen met elkaars het modderige avontuur aangaan tijdens de Family runs over 3 en 5 kilometer.

Een beetje in de sfeer komen? Doe dat met onderstaande foto-impressie van Nieuws.nl-redacteur Wim Meijer:

Cookieinstellingen