Hoofddorpse meldt Stichting Mariëtte’s Child Care aan voor Warm Hart actie

Foto: KRO-NCRV - aangeleverd

De Hoofddorpse Sandy Hof-Teeuwen heeft bij de KRO-NCRV het goede doel van haar vriendin Mariëtte Krouwel aangemeld om een nominatie te krijgen voor de actie Warm Hart van de omroep. Door middel van stemmen kan de Stichting Mariëtte’s Child Care van Krouwel kans maken op een geldprijs van 2.500, 5.000 of 10.000 euro.

(persbericht)

Stichting Mariëtte’s Child Care

Stichting Mariëtte’s Child Care maakt graag kans op deze geldprijs om het werk van Sandy’s vriendin Mariëtte Krouwel in haar kindertehuis in Ghana te ondersteunen. Mariëtte vertrok op 19-jarige leeftijd naar Ghana om als vrijwilligster te werken in een kindertehuis en heeft vervolgens haar eigen kindertehuis, Hannukah genaamd, gebouwd in Sunyani, een plaats in Ghana. In hun eigen kindertehuis dat in 2006 is geopend, hebben Mariëtte en haar Ghanese man Moses de zorg over 44 kinderen. Ook bouwden zij een basisschool en middelbare school voor de kinderen uit het kindertehuis en omgeving.

Zeer welkom

,,Het te winnen geldbedrag zou voor de stichting zeer welkom zijn. In deze periode van de corona-crisis heeft de stichting de inkomsten aanzienlijk zien teruglopen. Alle sponsorevenementen die gepland stonden zijn geannuleerd en vrijwilligers die naar Ghana zouden afreizen hebben dit moeten afzeggen”, zegt Sandy.

Veel geld nodig

,,De kosten moeten echter wel betaald worden. Jaarlijks hebben zij minimaal 125.000 euro nodig voor eten, drinken, onderhoudskosten, elektriciteits- en ziekenhuiskosten en de twee scholen. Ik hoop dan ook dat veel mensen de moeite nemen om op Stichting Mariëtte’s Child Care te stemmen”, vertelt de Hoofddorpse. Mensen die willen helpen om de stichting aan de benodigde stemmen te komen kunnen terecht op een speciale webpagina van de KRO-NCRV.

Reacties