Handhavers krijgen ook huisvesting in Nieuw-Vennep

Foto: Wim Meijer Fotografie

Vanaf maandag 11 mei trekt een team van vijf handhavers in bij het Servicecenter Zuid van de gemeente Haarlemmermeer in Nieuw-Vennep. Op een later tijdstip zal ook een politieteam verhuizen naar het Servicecenter Zuid.

(persbericht Gemeente Haarlemmermeer)

Uitgestrekt gebied

,,De gemeente Haarlemmermeer beslaat een uitgestrekt gebied”, zegt burgemeester Marianne Schuurmans. ,,Het heeft dus veel voordelen dat onze handhavers verspreid over de gemeente zijn gehuisvest. Zo is er meer zichtbaarheid van de handhavers in de hele gemeente en ze kunnen sneller ter plaatse zijn.”

Ook een politieteam

Naast het team van handhavers zal over enkele weken ook een politieteam verhuizen naar het Servicencenter Zuid. ,,De samenwerking tussen handhaving en de politie is al goed. Maar als je samen het kantoor deelt, gaan zaken als informatieuitwisseling en opvolging van meldingen nog beter”, zegt Schuurmans:

Sleuteloverdracht

Zodra de maatregelen uit de noodverordening het toestaan, zal er nog een officiële en feestelijke sleuteloverdracht plaatsvinden. In Halfweg, in het Servicecenter Noord, zijn ook zowel een politieteam als een handhavingsteam gehuisvest.

Cookieinstellingen